Verzenden & retourneren

Sluiss By Mill

Levertijd

Alle pakketten van Sluiss By Mill worden verzonden met PostNL. Hiermee kun je rekening houden met een bezorging van 1 tot 2 werkdagen. PostNL houdt je op de hoogte via een tracking code, waar je jouw bezorging kunt volgen.

Heb je voor afhalen gekozen? Na 4 uur van het plaatsen van je bestelling kan je deze ophalen van maandag tot zaterdag van 10 tot 18 uur. En zondag van 14 – 18 uur.

Verzendkosten

Nederland: Bij een aankoopbedrag vanaf € 75,- verzenden wij gratis. Onder de € 75,- zijn de verzendkosten €4,95.

Andere landen: Bij een aankoopbedrag vanaf € 75,- verzenden wij gratis. Onder de € 75,- zijn de verzendkosten €10,-.

Wij adviseren je de Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van je rechten en verplichtingen onder de Overeenkomst tussen jou en ons.

Retourneren


Sale items
kunnen niet retour verstuurd worden. 

Indien je niet tevreden bent met een ontvangen product mag je het binnen 14 dagen na ontvangst aan Sluiss By Mill retourneren. Stuur ons meteen een email welke artikelen u wilt terugsturen. Wij waarderen het ontzettend als je rekening houdt met onze snel-wisselende collectie, door het zo snel mogelijk retour te sturen. Vergeet niet de pakbon erbij te voegen. Hierop dien je aan te geven welke items je retour stuurt. Retourneren is mogelijk via ons retouradres.

Let op – De retourzending dient aan de volgende punten te voldoen:

  • De bestelling dient in originele verpakking geretourneerd te worden;
  • Bijgevoegd de pakbon (ontvangen bij je bestelling) waarop is vermeld welke items je retour stuurt;
  • Het artikel dient compleet en in originele staat te zijn. Daarbij is het artikel voorzien van de originele labels;
  • Het artikel is niet beschadigd, gedragen en/of gewassen.

Retouradres:

Sluiss By Mill
Groote Markt 7A
4524 CD Sluis

De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Ruilen

Wij bieden helaas niet de mogelijkheid om een artikel om te ruilen. Wil je een nieuw item ontvangen? Retourneer je ongewenste artikel en plaats een nieuwe bestelling op onze website.

Wanneer ontvang je het geld van een retourzending?

Na ontvangst van de producten zullen wij je per email een bevestiging sturen. In alle gevallen worden de retourzendingen op de dag van ontvangst nog verwerkt en terugbetaald. Binnen 2 werkdagen heb je het bedrag terug op je rekening. Dit geldt ook voor de retouren die worden teruggebracht in de winkel.

Heeft het ontvangen artikel een klacht?

Vervelend! Voordat jouw bestelde artikelen bij ons de deur uit gaan, controleren wij die op beschadigingen en onvolledigheid. Ze worden uiteraard alleen verzonden wanneer ze in perfecte staat zijn. Indien er tóch een foutje is gemaakt, bijvoorbeeld een verkeerd geleverd artikel of mankement, nemen wij de retourkosten voor onze rekening. Is dit het geval? Neem dan contact met ons op via info@sluissbymill.nl.

Scroll naar boven